Naslovnica > Teatar ITD
Teatar ITD

Važnije polovice

Duodrama o i za milenijalce.

Fury Revolution Revival Tour

Povratnička turneja izmišljenog banda osnova je priče o revoluciji koju u Teatar ITD u potpunosti na engleskom jeziku i s puno svitke uživo dovodi Miran Kurspahić.

Međuprostor

Nova plesna predstava TRAS kolektiva u koreografiji Aleksandre Janeve Imfeld.

Točno u podne

Vedran Hleb u svojoj novoj predstavi postavlja tekstove troje mladih autora/ica, Kristine Kegljen, Ivana Penovića i Ivane Vuković koji tematiziraju vrijeme, žudnju i promjene.

Ljubavni slučaj Fahrije P.

Ljubavni slučaj Fahrije P.,predstava nastala prema istoimenom stripu i drugim radovima preminuloga multimedijskoga umjetnika Željka Zorice Šiša, scenska je travestija, glazbeno-vizualno nadnaravno iskustvo, strip koji se pjeva i predstava koja se čita.

Kad tad

Predstava o trima ženama u krizi, proizašla iz facebook statusa dramaturginje koja je ujedno i cvjećarica.

Magic Evening

Autorski projekt Anice Tomić i Jelene Kovačić.

Teror tolerancije

Miran Kurspahić u svojoj novoj predstavi bavi se ispitivanjem granice slobode govora u našem društvu i relevantnošću tog prava za razvoj demokratskog, ali prvenstveno zdravog društva bez tabua.

Sluškinje (Teatar ITD)

Koja je razlika između sluškinje i gospođe?

Prvi put kad sam ti vidjela lice

Gubitak pamćenja zbog degenerativne bolesti okosnica je predstave u kojoj starija žena uz pomoć mlađeg muškarca pokušava rekonstruirati svoj život.

Posljednji dani mira

Povratak Ivana Vidića na domaće scene rezultat je narudžbe umjetničke organizacije RUPER.

Dedal 2.0

Performans autora Borisa Kadina proizašao iz ‘laboratorija’ Teatra &TD na granici je teatra i performansa, a bavi se pitanjima slobode, slobodnih ljudi, interneta.
1 / 812345678