Naslovnica > de facto
de facto

Kolo (de facto & LADO)

Predstava 'Kolo', novi je koreografski projekt Petre Hrašćanec i Saše Božića inspiriran hrvatskim tradicionalnim plesovima i običajima koji spaja glumce, plesače i folklorne umjetnike.

Folk acts

O turbofolku u - kazalištu.

born to please

Prva u nizu kazališnih predstava koje je de facto producira u sklopu višegodišnjeg istraživanja odnosa izvođača i publike pod nazivom 'On entertainment'.

Gradnja (Der Bau)

Kafkom inspirirana predstava Isabelle Schad i Saše Božića.

Dezerter

Paranoje, strahovi i surova stvarnost, Marinkovićev klasik i indy film iz 2011., sastojci su nove predstave Saše Božića.

the_beatles

the_ beatles je završni dio trilogije o odnosu plesa i pop glazbe te nastavak istraživanja Saše Božića i Petre Hrašćanec iz proteklih godina, a koje je već rezultiralo predstavama 'Love will tear us apart' i 'Boys don’t cry'.

Maja i ja i Maja

Maja mala mama, Maja domaćica, Maja na brodu, Maja u zabavnom parku... ako vam navedeni niz ništa ne znači vrlo je vjerojatno da ste rođeni nakon 80-tih...

Boys Don’t Cry

Pop-glazba i suvremeni ples tema su trilogije kolektiva de facto, čiji je ova predstava - drugi dio.

Love will tear us apart

Hit Joy Divisiona istovremeno je i podloga i okvir i dio sadržaja sola u izvedbi Petre Hrašćanec.

O prijateljstvu

Istospolnim prijateljstvom bavi se najnovija predstava Saše Božića, inspirirana djelima filmaša Ingmara Bergmana i Federica Fellinija.

Garbage Epic

U Teatru &TD pogledajte Garbage Epic, projekt Marka Jastrevskog i Saše Božića koji kombinira formu trailera, ideju komičnog tijela i melankoliju.

Tracks

Barabara Matijević predstavalja drugi dio svoje trilogije 'Teorija performansa budućnosti, ili Jedini način spasa od masakra jest taj da mu postanemo autori?'
1 / 212