Search
Close this search box.
NOVO
Novi autorski projekt glumca Jerka Marčića realiziran u suradnji s redateljem Sašom Božićem.
Tanka linija je angažirano eksperimentalni projekt koji se bavi zauzimanjem prostora tijelom.
Mala čuda su tragikomična monodrama glumice Sanje Milardović koja se u ovom naslovu publici predstavlja kao autorica teksta, redateljica i glumica.
Autorski projekt 'Mala Frida' inspiriran je djetinjstvom meksičke slikarice i jedne od najfascinantnijih umjetnica 20. stoljeća Fride Kahlo koja je sa šest godina oboljela od dječje paralize i već kao djevojčica osjetila što to znači biti drugačiji.
Predstava tematizira odnos roditelja i djece u razdoblju od rođenja do punoljetnosti te nas podsjeća na brojne situacije u kojima smo se svi mi barem jednom u životu našli.
'Otok. Otok je nešto drugo' prvi je profesionalni projekt Umjetničke organizacije Divan Teatar, nastao u suradnji sa zadarskom slikaricom i izvođačicom Anom Kolegom.
Prva dramska premijera u zagrebačkom HNK u sezoni 2021/2022 nastaje prema tekstu višestruko nagrađivane autorice Tene Štivičić i režiji mlade Arije Rizvić.
Kazalište Knap je u godini apsurda, besmislica i bizarnosti odlučilo na daske postaviti komad nastao po tekstovima Daniila Harmsa, o navedenim besmislicama, apsurdu i bizarnostima.
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite
naš
Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE