Naslovnica > Mini teater
Mini teater

Palčič Mrkvica

Klasik slovenske književnosti za djecu u produkciji Mini teatra.

Židovski pas

O holokaustu iz pozicije - psa.

Snajper (ab)

Tekst domaćeg autora Damira Karakaša praizvedne je u ZKM, kao stiže i njegova druga produkcija nastala u dalekom Abidjanu u režiji Ivice Buljana.

Roberto Zucco

Posljednji komad Bernard-Marie Koltèsa o zloglasnom talijanskom ubojici, etička je zagonetka koju pred gledatelje dovodi Ivica Buljan.

Zapiranje ljubezni

Već druga regionalna inačica velikog svjetskog hita Pascala Ramberta, u izvedbi Pie Zemljič i Marka Mandića.

Bartleby, pisar

Najpoznatiji birokrat Wall Streeta istovremeno je i jedna od najvećih filozofskih zagonetki književnosti, ali i najbolja slovenska predstava 2011. godine.

Splendid

Genetova drama koja desetljećima nije postojala, da bi ipak bila pronađena, kriminalistička priča koja (samo) to nije i još puno iznenađenja u predstavi Senke Bulić za slovenski Mini teater.

Pekara Mišmaš

Na mjestu Zagrebačkog kazališta mladih niče - pekara. No, bez straha. Nije u pitanju još jedna privatizacijska smicalica, već nova lutkarska predstava.

Joseph

Kao inspiracija za performans Ivici Buljanu je poslužila 'Brana na Pacifiku' Marguerite Duras, a što je od nje nastalo, pogledajte u dubrovačkim Lazaretima.

Ma and Al

Nova premijera Ivice Buljana nastaje na tragu istraživanja Salingera i Koltèsa, započetog u predstavi 'Sallinger' koja je premijerno izvedena ljetos na Zadru snova.

Sallinger

O tome što se dogodi kad se jedan pisac pomno bavi drugim, a jedan redatelj tim drugim piscem, svjedoči trokut Sallinger – Koltès – Buljan.

Macbeth After Shakespeare

Samo četiri dana nakon ljubljanske premijere Ivica Buljan i Mini teatar gostuju u Zagrebačkom kazalištu mladih s Müllerovom preradom znamenite Shakespearove tragedije.
1 / 212