Naslovnica > MEDIATEKA > DOKUTEKA
DOKUTEKA
DOKUTEKA
Povodom stote godišnjice rođenja prvaka američke avangarde i jednog od najvažnijih i najutjecajnih koreografa 20.stoljeća, donosimo vam uvod u njegovu plesnu tehniku, u filmu što ga je sam režirao.
DOKUTEKA
Kratki dokumentarac koji će vas - ako ne znate puno o oblikovanju svjetla - potpuno impresionirati, a ako ste pak ovdašnji kazališni profesionalac, moguće natjerati i u očaj. [VIDEO]
FELJTON
Kako je izgledao radni i kreativni proces Pine Bausch? Saznajte iz dokumentarca koji je detaljno pratio nastajanje njezine predstave 'Nefes'!
DOKUTEKA
Donosimo vam cjelovitu snimku jučer održanog gala koncerta laureata prestižnog baletnog natjecanja među kojima je i mlada hrvatska balerina, Anamarija Marković.
DOKUTEKA
Koristeći najmodernije tehnologije, Google vam omogućuje da prošetate čuvenom Utzonovom zgradom i pri tome sami birate kut iz kojeg ćete joj se diviti. [VIDEO]
DOKUTEKA
Kompletna snimka čuvenog projekta 'Schlingensiefs Container: Ausländer raus' iliti reality show s imigrantima, a za široke, ksenofobne mase.
DOKUTEKA
Savjete dijeli jedan od najcjenjenijih britanskih kazališnih redatelja i zasigurno najuspješniji ravnatelj National Theatrea, Nicholas Hytner.
DOKUTEKA
Polusatni dokumentarac o jednoj od najvećih plesačica svih vremena, njezinoj karijeri, karateru, ali i novoprobuđenoj aktivističkoj strasti.
DOKUTEKA
Što se točno zbivalo iza kulisa Bolshoi teatra kad je u njemu po prvi put radio neki engleski koreograf? Kako se ponašao zloglasni Nikolaj Ciskaridze, a kako koreograf Christopher Wheeldon? Sve to i puno više u 'must see' Emmyem nagrađenom dokumentarcu što su ga snimili Ballet Boyz.
12
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE