Search
Close this search box.
DRAMA
IN MEMORIAM
Veliki dubrovački redatelj koji se tijekom karijere posebno bavio scenskom revitalizacijom dubrovačke književne baštine preminuo je jutros u 77. godini života.
IN MEMORIAM
Jedan od najvećih kazališnih redatelja svih vremena, čovjek koji je redefinirao ono što danas smatramo kazalištem, preminuo je u 97. godini.
DRAMSKO PISMO
New Stages Southeast višegodišnji je međunarodni projekt Goethe-Instituta koji podupire dramsko stvaralaštvo i spaja mlade autore i kazalištarce iz jugoistočne Europe i Njemačke kako bi razmijenili iskustva te razvijali nove tekstove na aktualnim temama.
U KEREMPUHU
Svečanom dodjelom nagrada za najbolja umjetnička ostvarenja te koncertom Rade Šerbedžije i Zapadnog kolodvora, u utorak, 21. lipnja zatvoreni su 46. Dani satire Fadila Hadžića.
24.5. - 24.9.2022.
I ove godine na ljetnoj pozornici u Lori u Splitu tijekom 4 mjeseca publika će imati priliku pogledati 40 programa, ali i glazbene večeri, a najveća je novost širenje "Teatra uz more" na još tri grada - Makarsku, Supetar i Trogir.
13. - 21.5.2022.
29. Festival glumca održat će se od 13. do 21. svibnja 2022. u svih 5 gradova Vukovarsko-srijemske županije (Vinkovci, Ilok, Otok, Vukovar, Županja).
U SPLITU
Dodjelom festivalskih nagrada večeras je na sceni Hrvatskog narodnog kazališta Split svečano zatvoren Festival hrvatske drame 32. Marulićevi dani.
U SPLITU
U četvrtak 21. travnja započet će, u organizaciji Hrvatskog narodnog kazališta Split, 32. Marulićevi dani, međunarodni kazališni festival hrvatskog dramskog pisma.
U SPLITU
U sklopu programa svečanog zatvaranja 15. festivala hrvatske drame za djecu Mali Marulić koji se održao u Splitu od 11. do 14. travnja proglašene su nagrade najboljim ostvarenjima.
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite
naš
Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE