Login za korisnike

Jebiga, Milan(a)!

Milan Bandić jučer je ‘oprao pod’ gradskom pročelnicom za kulturu, a sve ne bi li javnost – u ovo predizborno doba – uvjerio kako će, eto on osobno, spasiti zagrebačku nezavisnu kulturu. Dok joj istovremeno otima 28.47% sredstava. [VIDEO]

Tribina: Gradimo cirkus

Turbina – turbo tribina i Priprema-skok-salto pozivaju vas na raspravu o cirkusu, u srijedu 27.05.2020. u 20:00, na terasi Kluba Močvara, ali i online.

Natječaj ‘Umjetnost i kultura online’

Ako ste mislili da će natječaj koji Ministarstvo kulture najavljuje od početka krize biti nalik onom za javne potrebe u kulturi – prevarili ste se. Riječ je o sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, za koja je – primjerice – u slučaju medija zajednice, odabir ‘dobitnika’ trajao punu godinu dana.

Drive in kultura u Zagreb

Prvo javno kulturno okupljanje nakon potpune blokade grada, održat će se od 15. do 17. svibnja s početkom u 21h na parkiralištu Hala V iza zagrebačkog Tehničkog muzeja, a sav prihod ide u humnitarne svrhe.

Online program Međunarodnog dana plesa

Ususret Međunarodnom danu plesa, koji se održava svake godine 29. travnja na rođendan francuskog baletnog reformatora i svestranog kazališnog umjetnika Jean Georgesa Noverra, Udruga plesnih umjetnika Hrvatske – UPUH, organizira trodnevni online program te poziva svoje članstvo i publiku da zajedno obilježe taj dan.

1 2 3 127