Login za korisnike

Magic Evening

Autorski projekt Anice Tomić i Jelene Kovačić.

***

Predstava govori o sasvim običnim i dobro situiranim ljudima čiju ugodnu i sigurnu egzistenciju jedne večeri prekida banalni događaj koji će dovesti u pitanje nepodnošljivu lakoću njihove svakodnevnice, postavljajući im pitanje, a čega se to oni zapravo boje?
Sasvim obična večer. Dva para u jednom stanu. Dobra večera i nekoliko boca alkohola.  Puno razgovora o svemu i ničemu. O politici, umjetnosti, krizama, križevima, promašenim ljubavima i Vivaldiju. O vremenu u kojem je sve dozvoljeno, u kojem kriteriji ne postoje, ali postoje oni koji ih uporno postavljaju. I onda odjednom jedan sasvim banalan, možda samo slučajan događaj koji će ih zaustaviti, koji će samo na trenutak prekinuti tu magičnu večer.

Banalan događaj koji će postaviti možda sasvim banalno pitanje: čega se bojite? Banalan događaj koji se ipak neće zaustaviti samo na tom pitanju, nego će inzistirati i neprestano postavljati nova. Kamo vas sve mogu odvesti vaši strahovi? U kojem trenutku strah postaje paranoja? U kojem trenutku više ne može razlučiti što je istina, a što iluzija? Ili  je ipak sve istina i više nigdje nismo sigurni? Čak ni u jednom stanu, jedne večeri uz dobru večeru i nekoliko boca alkohola.

autorski tim
Barbara Šimunovićtonski tehničar
Jagoda Kolenkogarderobijer
Dubravko Dolenecscenski radnik
Arsen Brižićscenski radnik
Danijel Škrbooblikovatelj zvuka
Stipo Katavićmajstor scene
Jelena Erceginspicijent
Nenad Kovačićskladatelj
Krunoslav Dolenectehnički realizator
Iva Dežmarmajstor maske
Vlado Horvatićvoditelj tehnike
Damir Kruhakoblikovatelj svjetla
Mario Vnučectehničar svjetla
Đurđa Janešgarderobijer
Jelena KovačićJelena Kovačićdramaturg
Anica Tomićredatelj
Miljenko Bengezoblikovatelj svjetla
Marko Petrićautor crteža

izvođači
Ivana Krizmanić
Marko Makovičić
Marko Petrić
Nataša Kopeč

Odgovori