Naslovnica > Mala scena
Mala scena

Čudak Šumek

Koprodukcija Kotar arta i Male scene, predstava je inspirirana slikovnicom koju je na scenu postavila Morana Dolenc.

Priča o velikom i malom

Najnoviji dodatak seriju predstava za najmlađu publiku...

pazi. mazi. voli.

Predstava za sve ljubitelje pasa, ali i one koji će to tek postati.

Pimpinone

Komičnu operu Georga Philippa Telemanna, a povodom 250. obljetnice skladateljeve smrti, režira Frana Marija Vranković, a produkcija je nastala kao suradnja Male scene i udruge 'Sve ostalo je glazba'.

Muka malog vuka

Vučko želi biti svoj, želi biti odgovoran za svoje postupke, želi živjeti vlastiti život bez tereta prošlosti. On ne želi biti opasan, krvoločan, zao vuk kao svi njegovi predci iz raznih drugih bajki.

Crna Petra

Neverbalna predstava kroz dvije klaunovske osobnosti utjelovljuje odnos djece prema svijetu kojim sve više upravlja tehnologija.

Sportski život letećeg Martina

Što se dogodi sa životom običnog dječaka kada neki ozbiljni ljudi koje ni ne poznaje pomisle da u njemu leži posve izuzetan talent?

Puž

Priča o dječaku kojemu se nije žurilo.

Amelija ide na ples

Predrasudu da su za operne produkcije potrebne velike pozornice nastavlja rušiti zagrebačka Mala scena u koprodukciji s Muzičkom akademijom i Scenom Gorica.

Leticija i Ljublist

mala scena po drugi put postavlja hit Petera Schaffera, a produkcijom koja će igrati samo 30 puta 40 godina umjeničkog rada proslavit će Vitomira Lončar.

Tko je ubio Pašteticu?

Roman za mlade Silvije Šesto već je peti naslov iste autorice što ga postavlja zagrebačko kazalište Mala scena.

Ne, ti ne! ili o drukčijatosti

Što je – normalno, a što – ‘drukčijasto’? Je li djetetu s kroničnom bolesti mjesto na igralištu, a kamo li u kazališnoj predstavi? Pogotova kad je ta bolest ‘nevidljiva’ epilepsija? Odgovore nudi nova predstava kazališta Mala scena.
1 / 6123456