Naslovnica > PREDSTAVE > Zabranjeno za mlađe od 16 godina

Zabranjeno za mlađe od 16 godina

DATUM PREMIJERE:
GODINA:
PRODUKCIJA:
OCJENA PUBLIKE:
12345
U kinu u kojem nikako da počne film dvije djevojke i jedan dječak naigrat će se raznih seksualnih igara zahvaljujući Kristi Šagoru.
autorski tim funkcija
Marin Hirschfeldasistent redatelja
Kristo Šagortekst
Marta Grbešićkostimograf
Andy Jelčićprevoditelj
Igor Karlićskladatelj
Ivica Šimićredatelj

Kristo Šagor trenutačno je vodeći mladi dramski pisac za mlade u Njemačkoj i uz Lutza Hübnera predvodi novi val njemačkih dramskih autora. Hrvat porijeklom sa otoka Lastova (po ocu) uzbibao je njemačku kazališnu scenu svojim provokativnim tekstovima koji se bave fundamentalnim problemima mlade generacije od seksualnog iskorištavanja, bulinga, osamljenosti, do problema doseljenika (pa tako i Hrvata) u post hladnoratovskoj Njemačkoj.

FSK 16 (što je njemačka oznaka za Zabranjeno za mlađe od 16 godina) ispituje seksualnost mladih u svjetlu promijenjenih odnosa muškaraca i žena. U praznom kinu, očito zabunom jer film nikako da počne, sreću se dvije djevojke i jedan dječak.

U nizu seksualnih igara u kojima je upravo dječak objekt, što je ozbiljna promjena uloga, pokušaja i promašaja te seksualnih aluzija upoznajemo lica i čitav svijet mladenačke seksualnosti ali i izopačenosti, predrasuda, kompleksa, problema...

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE