Naslovnica > Studio za suvremeni ples
Studio za suvremeni ples

Conversation Pieces

Magdalena Reiter koreografira novu predstavu Studija za suvremeni ples i Zavoda Mirabelka.

Podešavanje prostora

O ljudima i prostoru u novoj plesnoj predstavi Mirjane Preis, a u koprodukciji ZPC i Studija za suvremeni ples.

Pokret-ač

Kako pokrenuti sebe i druge, a kako kreativni i/ili proces komunikacije propituje nova predstava Studija za suvremeni ples u koreografiji Aleksandre Janeve Imfeld.

Surprised Body Project – Zagreb

Kraj prve i ulazak u drugu polovicu stoljeća postojanja Studio za suvremeni ples obilježit će koprodukcija s norveškom plesnom skupinom Wee company iz Osla.

Udar / Zaziv

Dvije nove 'male' predstave istraživačkog laboratorija Studija za suvremeni ples.

Šeherezada

Nakon što je osvojila TV ekrane, Šeherezada stiže i u zagrebačku Trešnju. Doduše, s posve drugim namjerama i za drugu publiku.

LARGE – javno događanje na kraju vremena

Najstariji domaći plesni anasmbl obilježava pola stoljeća djelovanja istovremeno se suočavajući s činjenicom da ga već sutra možda neće biti.

[datum izvedbe]

Origami tijela koji svakom svojom izvedbom mijenja ime, nova je predstava -studija za suvremeni ples u koreografiji Begüm Erciyas.

Spin

Studio za suvremeni ples nakon rezidencije u Plesnom centru Oslo i ovacijama dočekane praizvedbe u bečkom Tanzquartieru, svoju najnoviju predstavu konačno izvodi i u Zagrebu.

Povijest gledanja

Mislite li o tome što, kad, kako i zašto gledate? Jeste li svjesni da sama činjenica da nešto gledate mijenja važnost gledanog? Ne pogledate li novu predstavu Studija za suvremeni ples i Olivera Frljića, odgovori možda i neće biti tako bitni...

Nastup

U Zagrebačkom kazalištu mladih možete pogledati novu predstavu Matije Ferlina, jednog od najperspektivnijih mladih hrvatskih koreografa.

Duh (sklon promjeni)

Studio za suvremeni ples u koprodukciji sa Scenom Gorica predstavlja autorski projekt Maje Drobac 'Duh (sklon promjeni)'.
1 / 212