Naslovnica > Novi život
Novi život

Tvoj glas ne govori o ljubavi

Marina Petković i Maja Sviben po prvi put kreiraju predstavu za/sa Kazalište slijepih i slabovidnih ‘Novi život’

Don Quijote – bistri vitez tužnog lica

Najpoznatiji ‘vitez’ na svijetu stiže u Kazalište Novi život u režiji Ane Prolić.

Dinosauri

Petra Radin autorica je nove predstave za djecu kazališta slijepih i slabovidnih 'Novi život'.

Kad ležah na samrti

Veliki američki roman odnedavno je ponovno u modi zahvaljujući holivudskom miljeniku Jamesu Francu, a kakve to sve veze ima s Kazalištem slijepih i slabovidnih 'Novi život', provjeriti možete u njihovoj najnovijoj produkciji.

Ćelava pjevačica (Novi život)

Klasik teatra apsurda u kojem netko ima hunjavicu, a netko zmiju i lisicu, naslov je kojim Kazalište slijepih i slabovidnih 'Novi život' slavi 65 godina svoje krovne udruge.

Ispeci, pa reci

Kazalište slijepih i slabovidnih Novi život sezonu 2012/2013 otvara novom predstavom za djecu, a koja polazeći od pet poslovica koje najčešće susrećemo u svakodnevnoj uporabi, priča pet priča.

Škrtac

Mlada Maja Šimić režira jedan od najpoznatijih Molierovih tekstova, a sve u produkciji i izvedbi Kazališta slijepih i slabovidnih - Novi život.

Crkva

Obredna predstava sa slijepim izvođačima propituje uvjerenja vjernika i ateista.

Bijelo, bijelo, bijelo

Roman 'Ogled o sljepoći' portugalskog nobelovca Josea Saramaga u predstavu su pretočili redatelj Mario Kovač i Kazalište slijepih i slabovidnih - 'Novi život'

Drago mi je što vas vidim

Samoironični naslov označava najnoviju predstavu Kazališta slijepih i slabovidnih 'Novi život'.

Cirkuski slonić Charlie

Nakon, brojnih dramskih, a potop na opće iznenađenje i plesne predstave, Kazalište slijepih i slabovidnih 'Novi život' radi i predstavu za djecu. O različitosti - naravno.

Proces

Kazališe slijepih i sloabovidnih 'Novi život' za svoj novi projekt odabralo je adaptirati poznati Kafkin roman - Proces.
1 / 212