Naslovnica > 27.9.
27.9.

Brodolomke

Dva domaća nezavisna kazališta udružila su snage na posve neočekivanom projektu. Niz ženskih glumačkih zvijezda igra priču iz pera kolegice im Ane Maras Harmander, a sve na temu ovisnosti o alkoholizmu!

Dvije crte plavo

Predstava o maloljetničkim trudnoćama.

Čudnije od raja

Dokumentarni performans o čovjeku i njegovoj vječnoj želji za promjenom, nevjerojatnoj sposobnosti za izgradnjom i napredovanjem ali i razaranjem.

Blockbuster

Mashup kazalište. Doslovno.

Ja, deda

Autorski tim odgovoran za predstavu 'Ja, tata', u novoj se produkciji bavi - djedovima.

Spli’ski akvarel (Komedija)

Tijardovićev klasik u sezoni 2014/2015 postavlja zagrebačka Komedija.

Crvenkapica

Zašto se Crvenkapica zove Crvenkapica? I od kud joj ta crvena kapica? I što ju je nagnalo da skrene s puta? I zašto je razgovarala s Vukom? I od čega boluje baka? I zašto je Vuk zao? Odgovore nudi predstava GK Trešnja.

Narančina kora (st)

Maja Pelević se dotiče teme izgleda, seksa, obitelji, ljubavi ali primarno kroz pitke i cinične dijaloge, bavi se moralom i manipulacijom.

Ispeci, pa reci

Kazalište slijepih i slabovidnih Novi život sezonu 2012/2013 otvara novom predstavom za djecu, a koja polazeći od pet poslovica koje najčešće susrećemo u svakodnevnoj uporabi, priča pet priča.

Bajka o caru Saltanu

Puškinova bajka zahvaljujući gošći iz Rusije postaje lutkarska predstava Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku.

Destinacija Trafik: Divljač

U predstavi kojom slavi 10 godina postojanja TRAFIK se ponovo vraća rubovima grada i mjestima na kojima se ukazuju neki novi stanovnici njegovog imaginarija.

Celebration

Nakon zajedničkog projekta 'Pasijans', realiziranog u suradnji sa Zagrebačkim plesnim ansamblom, Iztok Kovač vraća se u Zagreb slaviti.
1 / 212
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE