Naslovnica > VIJESTI > INFO > Tjedni pregled br. 40 [30.9.-6.10.13.]

Tjedni pregled br. 40 [30.9.-6.10.13.]

Završava FSK, počinju Zajčevi dani, Prolog i prijenosi iz Metropolitana.Uz jedno gostovanje na programu je još i pet premijera.

utorak 01/10/13  

  • u dubrovačkom Kazalištu Marina Držića od 18:00 sati na programu je premijera novog autorskog projekta Olje Lozice naslovljenog Divan dan. Premda je riječ o predstavi za najmlađe - glavni su joj likovi pripadnici treće dobi.
  • od 20:00 sati na programu HNK Rijeka je koncert Zajc gala kojim se svečano otvara tekuća sezona u tom teatru, ali i manifestacija Zajčevi dani

 četvrtak 03/10/13

  • iako još uvijek nema v.d. intendanta HNK u Zagrebu ima novu premijeru. Riječ jeo klasiku Maksima gorkod, drami Na dnu kojom se nakon 20 godina izbivanja u nacionalni teatar vraća redatelj Paolo Magelli.
  • istovremeno će na drugom kraju grada, u Pogonu Jedinstvo, premijeru imati i BADCo. Njihova Dodatak histerije, ubrzanja… / A Pound of Hysteria, Acceleration… propituje što je uopće dramski materijal, koje povijesne teme i kojim strategijama mogu naći mjesto na pozornici, a slijedom razgova što su ga svojevremeno vodili Müller i Kluge

petak 04/10/13

subota 05/10/13

  • FSK završava još jednom izvedbom predstave King Size
  • ...no zato počinje sezona prijenosa iz Metropolitan opere. Prva na redu je opera Evgenij Onjegin koju od 19 sati možete pogledati u nekoliko hrvatskig gradova. Detalje  izvedbi potražite u našem Kalendaru.

Odgovori

POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE