Search
Close this search box.

Tjedni pregled br. 38 [16.-22.9.13.]

Sezona se konačno zahuktala pa nudi svu silu gostovanja, 7 premijera, brojne performanse, Ganz novi festival, Perforacije i novi nastavak Festivala svjetskog kazališta.

ponedjeljak, 16/09/13

utorak, 17/09/13

  • još jedna premijera na Ganz novom festivalu je i Ephemerals, koreografija Petre Zanki za pet elemenata u pokretu, a pogledati je možete od 20 sati u ZPC

srijeda, 18/09/13

četvrtak, 19/09/13

petak, 20/09/13

subota 21/09/13

  • Kazalište Kerempuh sezonu otvara premijerom predstave Kod Martinovih u kojoj se Labicheova komedija iz 1870. godine promeće se u televizijsku sapunicu na čije snimanje možete zaviriti zahvaljujući redateljici Renati Caroli Gatici
  • U HNK Osijek je pak iste večeri na programu gostovanje naslova kojeg i Kerempuh ima na repertoaru, no ovo Čudo u Poskokovoj Dragi nastalo je u prodfukciji NP Subotica.
  • U Zagrebu pogledati možte performans Sanje Iveković naslovljen Zašto umjetnica / umjetnik ne može predstavljati državu – naciju, razvijen u suradnji s Radom Iveković, dio je dvodnevnog programa otvorenja međunarodnog multidisciplinarnog festivala suvremene umjetnosti Meeting Points 7.
  • U Virovitici premijerno izvode Ispad, u kojem se roblematični učenik i mlada, u školu tek pristigla profesorica susreću se na sceni u tekstu njemačkog hitmejkera Lutza Hübnera i režiji Damira Mađarića.
  • Od 22 sata u Zagrebu se koncu približavaju Ganz novi festival i Perforacije, a na zajedničkom im je programu Noć performansa.

nedjelja, 22/09/13

  • konac tjedna obilježit će svečana, 300. izvedba predstave Kauboji u Teataru EXIT

Komentirajte

POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite
naš
Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE