Naslovnica > Sodaberg
Sodaberg

Koreografska fantazija br. 5: arhitekture vremena

Dvosatna izvedba za kameru, plesni studio i zvuk grada.

Koreografska fantazija br.3

Marjana Krajač nastavlja svoj nagrađivani plesni serijal...

Koreografska fantazija br. 2

Forma kao vibrantno mjesto ili nova predstava Marjane Krajač.

Vrijednost je dinamični suvišak svake funkcije

Plesne umjetnice Sonja Pregrad i Marjana Krajač predstavljaju svoj novi rad, produkt trogodišnje suradnje koji propituje sve ono što strukturira nastanak umjetničkog projekta.

Varijacije o osjetnom

Nova, trosatna koreografija Marjane Krajač.

Koreografska fantazija br.1

Koreografija o koreografiji Marijane Krajač.

Priručnik za prazne prostore

Ne, nije u pitanju performativna verzija nekog self-help priručnika za oboljele od agorafobije, već nova predstava Marijane Krajač.

Work Every Day

Nakon konceptualnog rada kojim je uzburkala duhove na lanjskom Tjednu suvremenog plesa, Marjana Krajač vraća se - pokretu.

The Store

U sklopu Tjedna suvremenog plesa, vrata će otvoriti i 'The Store' - istovremeno i dućan i izvedba i izložba, a o čemu se zapravo radi saznati možete u Showroomu Galerije Nova.

Arijadna na Naxosu

Naxos je najveći grčki otok u Cikladima (429 km2), i osim što na njega stane puno turista, on je dovoljno velik da se na njega smjeste i mit, opera R. Straussa i predstava Marjane Krajač.

Victoria Beckham ima migrenu

Koristeći kao strukturalno ishodište Resnaisov film 'Je t'aim, Je t'aim', predstava 'Victoria Beckham ima migrenu' izvedbeno radi na privremenom ukidanju i odlaganju referencijalnog polja koje se otvara njezinim naslovom.