Naslovnica > Planet Art
Planet Art

Ljubavna pisma Staljinu

Ova povijesna fikcija inspirirana je crticom iz stvarnog života njezinih protagonista - jednog od najznačajnijih ruskih pisaca Mihaila Bulgakova i diktatora Josifa Visarionoviča Staljina.

Posljednja Freudova seansa

Biografska drama iz pera američkog autora Marka St. Germaina.

Ritina škola

Britanska hit komedija iz 80-tih, na domaće pozornice stiže zahvaljujući Planet artu.

Plemena

Koliko nas zajednice kojima pripadamo definiraju, a koliko ograničavaju? Što čujemo ušima, a što srcem? I koliko smo se zapravo odmakli od mentaliteta plemena? Neke su to od tema višestruko nagrađivanog britanskog teksta i nove produkcije Planet arta.

Prekidi

Hoće li Nataša Janjić i Amar Bukvić u novoj predstavi Planet Arta izreći sudbonosno 'da' ili će se zauvijek razići?

Velika zvjerka

Kako uhvatiti veliku zvjerku i sklopiti posao života, te imaju li religija i marketing zajedničkih točaka pogledajte u drami američkog pisca Rogera Rueffa.

Zečja rupa

Drama koja je 2007. izazvala skandal u procesu dodjele Pulitzerove nagrade, u Hrvatsku stiže zahvaljujući kazalištu Planet art i redatelju Marku Torjancu.

Sumnja

Tekst nagarđen Pulitzerom, Drama Desk i Tony nagradom - stiže i u Hrvatsku. Kako li će kod nas proći priča o, možebitnoj, pedofiliji u - Katoličkoj crkvi?

U posjetu kod gospodina Greena

Američka uspješnica o predrasudama i njihovu nadilaženju svom je autoru priskrbila i prigodu da na istu temu progovori u UN.