Search
Close this search box.

NHG namještaljka?

Nagrade su dodijeljene, no baletni se žiri i nakon dodjele nastavio prepirati oko dobitnika...
ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

2 Responses

  1. Carmina Burana je loša predstava i čudno je kako je uopće nominirana. Nadalje, nominirati Albinu Rahmatullinu i Sanju Neveščanin za bilo kakvu ozbiljnu nagradu krajnje je smiješno, a o Dimacheu da ne govorimo. Dakako da su ostali bez nagrade. Ostaje Ajdar Valejev koji je solidan plesač i vrlo dobar komičar, ali ipak po kvaliteti nije za usporedbu s Nabiullinom, no ipak je Valejev dobitnik nagrade, a ne Nabiullin. Smatram da Hnk Split treba itekako biti zadovoljan s osvojenim. A što se Svebora Sečaka tiče, poznato je da je oduvijek bio loš plesač, ali u to vrijeme jedini. Ipak se svugdje pojavljuje kao siva eminencija. Jedina prava zvijezda hrvatskog baleta je Irena Pasarić koja uvijek damski šuti.

  2. Bila sam na tridesetoj obljetnici rada g. Sečaka i svatko tko je pogledao prigodni film mogao se uvjeriti kakav sjajan plesač je bio u mladosti. To što je nakon tolikih godina ostao jedini vjerojatno nije njegova krivnja. Nedavno sam ga gledala u Vragolastoj djevojci i ponovno me oduševio, ovaj puta kao komičar. U publici je bio pravi urnebes. Iskreno mislim da je on trebao dobiti nagradu za tu ulogu. Što se ostalog tiče, žao mi je da se na ovako lijepu i tešku umjetnost baca ružna slika zbog ljudskih taština.

Komentirajte

POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite
naš
Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE