Naslovnica > BESPLATNI SADRŽAJ > Oproštajne izvedbe BADco u Zagrebu

Oproštajne izvedbe BADco u Zagrebu

BADco prestaje s produkcijom, a njihove vjerojatno posljednje izvedbe u Zagrebu možete pogledtai 12. i 13. rujna.
Share on facebook
Share on twitter

Rad panike posljednji je dio trilogije BADco. započete predstavom Iskop izvedenom 2018. g u kući arhitekta Vjenceslava Richtera, a nastavljene predstavom rePublika u orkestru koja je premijerno održana u HNK Ivan pl. Zajc u listopadu 2019. u Rijeci. Trilogija tematizira veze rada, utopije i konfrontacije s nemogućnostima u vrijeme prijetnje klimatske katastrofe.

Rad panike ujedno je i posljednja produkcija BADco koja nakon 20 godina djelovanja jer, kako je objasnio jedan od osnivača kompanije, Goran Sergej Pristaš, nisu uspjeli stvoriti mogućnost daljnjeg produkcijskog rasta i odgovarajuće uvjete rada za članove skupine koji bi im pružali sigurnost rada. "I dalje postoje razlozi za naše djelovanje, ali nema uvjeta da bi se ostvarivale složene produkcije.", kaže Pristaš.

Nakon premijere u srpnju na Grobničkom polju, BADco Rad panike dovodi i u Zagreb u sklopu Akcije za trg koja ga najavljuje kao  "događanje na zelenim brdašcima remetinečkog Blata, uz napuštenu Sveučilišnu bolnicu, koji su nastali odlaganjem građevinskog otpada, uz glazbenu podlogu Zagrebačkog orkestra ZET-a."

Ulaz na izvedbe je slobodan, no nužno je svoj dolazak potvrditi na produkcija@badco.hr. Uz potvrdu ćete dobiti upute za dolazak.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI