Naslovnica > VIJESTI > Bandić razriješio Hasanbegovića i Lederer nekih dužnosti

Bandić razriješio Hasanbegovića i Lederer nekih dužnosti

Nekih. Ne i svih. [DOKUMENTI]
Share on facebook
Share on twitter

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić odlučio je razriješiti Zlatka Hasanbegovića i Anu Lederer dijela njihovih dužnosti u zagrebačkoj kulturi.

Tako aktom gradonačelnika od 5. prosinca Hasanbegović više nije član Upravnog vijeća Muzeja grada Zagreba, a Ana Lederer Upravnog vijeća Muzeja za umjetnost i obrt i Umjetničkog paviljona.

Razriješenjima nisu priložena obrazloženja pa se o njima može samo nagađati. Možda se dvojac iz Nezavisnih za hrvatsku jednostavno zamorio od silnih drugih obaveza u kulturi, jer podsjetimo: Hasanbegović i dalje ostaje član Kazališnog vijeća HNK u Zagrebu, a Lederer pročelica Gradskog ureda za kulturu.

Možda je pak razriješenje posljedica razvrgavanja koalicije Bandićeve stranke s Nezavisnima za Hrvatsku. A možda je sve, kao i smanjenje zagrebačkog kulturnog proračuna, tek predstava za javnost.

Bruna Esih, naime, nije smijenjena iz Upravnog vijeća KD Lisinski.

Najzaimljivije je ipak da umjesto razriješenih nije imenovan nitko.

akt
httpweb.zagreb.hrsjednice2017Sjednice_2017.nsfWeb_FramesetOpenFrameSet&Frame=donji&Src=sjednice2017Sjednice_2017

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI