Naslovnica > GLAVNE VIJESTI > Prioriteti: Ana Lederer ima novi ured

Prioriteti: Ana Lederer ima novi ured

Odlukom gradonačelnika Milana Bandića zagrebačkoj pročelnici za kulturu stavljen je na raspolaganje ured od 320 kvadrata u srcu Zagreba, ali ne u sklopu 'centrale' u Ilici. [DOKUMENTI]
Share on facebook
Share on twitter

Odlukom gradonačelnika Milana Bandića od 3. listopada, Gradskom uredu za kulturu na raspolaganju je uredski prostor od 320 metara kvadratnih na adresi Vlaška 81f, dakle u samom centru Zagreba. Iako je prethodno postojeći Ured za kulturu, obrazovanje i sport u cijelosti djelovao u Ilici 25/I.

zakljucak

Kako stoji u obrazloženju:

Grad Zagreb upravlja poslovnim prostorom na adresi Vlaška 81/F, površine 320,00 m2, koji se nalazi na prvom katu dvorišne zgrade, a sastoji se od ulaznog prostora, osam prostorija i dva sanitarna čvora.
Dopisom od 21. rujan 2018. Gradski ured za kulturu obratio se Gradskom uredu za imovinsko-pravne poslove i imovinu Grada sa zamolbom da se predmetni prostor dodijeli spomenutom Uredu na upravljanje, navodeći kako će Gradski ured za kulturu navedeni prostor urediti i privesti ga svrsi za kulturnu namjenu.
Slijedom navedenog, a s obzirom da je predmetni prostor trenutno prazan i ne koristi se, donosi se zaključak kao u tekstu.

S obzirom da se javne ustanove u kulturi Grada Zagreba svojim potrebama za dodatnim prostorom obraćaju izravno gradonačelniku (a što smo više puta dokumentirali), te s obzirom da nezavisne organizacije u kulturi svoje prostorne aspiracije rješavaju na javnom natječaju, jedini logičan zaključak jest da će se u rečeni prostor useliti Ured za kulturu.

Koliko će to stajati, tek trebamo doznati.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI