Naslovnica > VIJESTI > INFO > DijalogADU – ciklus razgovora na teme iz kulturne politike

DijalogADU – ciklus razgovora na teme iz kulturne politike

Studenti ADU od ovog mjeseca pokreću DijalogADU - ciklus razgovora na aktualne i goruće teme iz kulturne politike s naglaskom na scenske i audiovizualne umjetnosti.
Share on facebook
Share on twitter

Scena F22 od ožujka ove godine redovito predstavlja uspješne ispitne produkcije Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu o čemu smo vam detaljno pisali ovdje, a u svibnju donosi dvije nove predstave.

Tako će 23. i 24. svibnja u 20 sati na F22 igrati predstava Ujak Vanja nastala u klasi redatelja Bobe Jelčića i asistenta Marka Makovičića, a nakon toga, 29. i 30. svibnja u 20 sati, predstava Ćelava Leda, nastala u klasi redatelja Željka Vukmirice i glumice Slavice Knežević.

No, donose i novitete s popratnim programom. Studenti Akademije dramske umjetnosti pokreću DijalogADU - ciklus razgovora na aktualne i goruće teme iz kulturne politike s naglaskom na scenske i audiovizualne umjetnosti.

Pilot-sesija DijalogADU, organizirana u suradnji s umjetničkom organizacijom Eurokaz, održat će se u utorak, 26. svibnja 2015. u dvorani F22. Tema prvog DijalogADU razgovora bit će Javne potrebe u kulturi grada Zagreba: kriteriji, dileme i perspektive.

Potom će se 28. svibnja od 9 do 14 sati održati okrugli stol na temu Pula Film Festivala, a 29. svibnja u 12 sati najavljuju predstavljanje nove knjige Nataše Govedić, kazališne kritičarke, teatrologinje i sveučilišne profesorice. Interdisciplinarnu knjigu Strasti, kondicionali predstavit će Selma Banich, Mario Kikaš, Vilim Matula,  Sibila Petlevski, Goran Sergej Pristaš, Vjeran Zuppa te autorica Nataša Govedić.

Scena je smještena u samome centru Zagreba, u Frankopanskoj ulici 22. Ulaz na sva događanja je slobodan.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI