Naslovnica > VIJESTI > POLITIKA > 4 kandidata za ravnatelja GKM Split

4 kandidata za ravnatelja GKM Split

Hoće li se Gradskom kazalištu mladih 'posrećiti' iz trećeg pokušaja?
Share on facebook
Share on twitter

Prošlog četvrtka istekao je rok za prijave kandidata za ravnatelja splitskog GKM, no Kazališno vijeće odlučilo je pričekati do danas na prijave koje su eventualno u posljednji čas poslane poštom.

Iz izvora bliskih kazalištu saznajemo kako je prijave osobno predalo četvero kandidata - glumci Belmondo Miliša i Silvana Stanić, ekonomist Filip Glavina iz kazališta “Licem u lice”, te Zvonko Smajić, danas arhivar a nekoć ravnatelj Drame HNK u Splitu.

Predsjednica Kazališnog vijeća Nives Fabečić Bojić sazvat će sjednicu ako bude moguće i danas, jer kako kaže:
"Vrlo je važno da izaberemo novog ravnatelja i da “uhvatimo” sljedeću sjednicu Gradskog vijeća na kojoj će se o našem prijedlogu glasovati, a ona bi trebala biti održana sredinom veljače".Hoće li ovim konačno biti riješena agonija koja je tijekom dva poništena natječaja potpuno zatrovala međuljudske odnose u GKM, ali kazalište i financijski i repertoarno devastrirala - saznat ćemo uskoro.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

One Response

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI