Naslovnica > VIJESTI > POLITIKA > Miliša predložen za ravnatelja GKM Split

Miliša predložen za ravnatelja GKM Split

Kazališno vijeće sinoć je izglasalo prijedlog s kojim će izaći pred Gradsko vijeće, no to ne znači da je dvije godine duga saga - završila.
Share on facebook
Share on twitter

S tri glasa za i dva protiv, Kazališno vijeće Gradskog kazališta mladih Split izabralo je glumca Belmonda Milišu za novog ravnatelja kazališta, nakon što je s njim kao i s dvoje preostalih kandidata Silvanom Stanić i Filipom Glavinom obavilo razgovor.

Na koncu je dvoje članova vijeća glasalo za Stanić, a troje uključujući i dr. Anđela Mojsilovića kojeg je upravo zbog toga Grad htio smijeniti, za Milišu.

Kazališno vijeće sada svoj prijedlog mora uputiti Gradskom vijeću na potvrdu, što će nakon otvorenog izjašnjavanja vladajućih oko preferiranog kandidata biti sve samo ne formalnost.

U međuvremenu u kazalištu ne prestaju sukobi. Naime, dio članova ansambla bio je izričito protiv izbora Miliše, između inog i zbog njegova predloženog programa. Stoga su zatražili da se svi programi objave s čime se složio i dio Kazališnog vijeća uz izuzetak dva člana i to ona iz same kuće!

Zašto i kako programe, a naročito onaj kandidata kojeg su izabrali, žele skriti od javnosti, pitanje je na koje odgovor iščekujemo idućih dana.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI