Naslovnica > VIJESTI > INFO > Rektorova nagrada za DeSADU i Carmen

Rektorova nagrada za DeSADU i Carmen

Među 96 dobitnika Rektorove nagrade za 2011/2012, našlo se i troje studenata ADU, ali i glavna protagonistica studentske 'Carmen'.
Share on facebook
Share on twitter

Nina Horvat, Ivan Bošnjak Frana Marija Vranković nagrađeni su za 3. izdanje DeSADU, tj. javna čitanja tekstova studenata dramaturgije. Od 14. do 18.11. 2011. svi zainteresirani su u sklopu istih mogli poslušati pet tekstova i dvije radiodrame.

Projekt je 2009. pokrenula grupica studenata s ciljem da se poboljša suradnja odsjeka izvan nastave i da bi se studentima dramaturgije omogućilo izvođenje tekstova, pa makar i u ovako jednostavnom obliku.

Rektorovu nagradu dobila je i studentica Muzičke akademije, Ivana Srbljan za izvedbu uloge Carmen u istoimenoj operi Georgesa Bizeta, 27.11.2011. u KDVL u Zagrebu i 2.12.2011. u HNK Ivan pl. Zajc u Rijeci, a koja je - podsjetimo - bila zajednički projekt svih zagrebačkih umjetničkih akademija i TTF-a.

Detaljan popis svih dobitnika Rektorove nagrade pronaći ćete ovdje.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI