Naslovnica > Teatar ITD
Teatar ITD

Projekt višegodišnjeg nasada jabuka

Propast tekstilne tvornice Kamensko i pitanje (kulturnog) rada i radništva.

born to please

Prva u nizu kazališnih predstava koje je de facto producira u sklopu višegodišnjeg istraživanja odnosa izvođača i publike pod nazivom 'On entertainment'.

Fantom Planinšak

Nakon dokumentarističke trilogije ‘Svaka revolucija je bacanje kocke’ stiže priča i o četvrtom zagrebačkom atentatoru u projektu Damira Bartola Indoša i Tanje Vrvilo.

Paradigma

Ljubavni partneri, baš kao i vlasnici kućnih ljubimaca, počnu nakon nekog vremena nalikovati jedni drugima, tvrdi Željko Drmić i pita se - što kad veza pukne?

Copi: Teškoće s izražavanjem

Tko je žensko, tko muško, tko je ženstven, tko stvaran, tko lažan, tko što želi, pitanja su na koja pokušava odgovoriti ova predstava.

Bolest smrti

O ljubavi i još više o nemogućnosti iste kroz spoj dramskog prvijenca dvoje mladih glumaca i kultnog teksta Marguerite Duras.

Vodni rat

'Ozbiljne igre s vodom, vodom kao kišnicom, krvlju i robom', uz pomoć šahtofona i brojnih citata, predstavljaju vam Damir Bartol Indoš i Tanja Vrvilo

Nosefratu

Jeste li raspoloženi za večeru s vampirom? Jelovnik servira - Saša Božić.

Ložač Sunca

O rasipanju energije, gađanju u prazno te ostalim na prvi pogled besciljnim aktivnostima govore Silvia Marchig i Monika Gajić, u novoj produkciji Kik Melona.

Toranj loše glazbe

Oni nezaboravni frustrirajući trenutci kad vam neka pjesma uđe u glavu i ne možete je iz nje izbaciti, registrirani su u Tornju loše glazbe.

U agoniji

Miroslav Krleža, Branko Gavella, Kugla glumište, Sinj. Rješenje stupca - Branko Brezovec.

Ekshibicija

Dvije plesačice i jedna pjevačica istražuju zbog čega zapravo žele biti na sceni i zašto ih drugi, kad su na sceni, gledaju...
1 / 212
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE