Naslovnica > Teatar ITD
Teatar ITD
Prva u nizu kazališnih predstava koje je de facto producira u sklopu višegodišnjeg istraživanja odnosa izvođača i publike pod nazivom 'On entertainment'.
Nakon dokumentarističke trilogije ‘Svaka revolucija je bacanje kocke’ stiže priča i o četvrtom zagrebačkom atentatoru u projektu Damira Bartola Indoša i Tanje Vrvilo.
Ljubavni partneri, baš kao i vlasnici kućnih ljubimaca, počnu nakon nekog vremena nalikovati jedni drugima, tvrdi Željko Drmić i pita se - što kad veza pukne?
Tko je žensko, tko muško, tko je ženstven, tko stvaran, tko lažan, tko što želi, pitanja su na koja pokušava odgovoriti ova predstava.
O ljubavi i još više o nemogućnosti iste kroz spoj dramskog prvijenca dvoje mladih glumaca i kultnog teksta Marguerite Duras.
'Ozbiljne igre s vodom, vodom kao kišnicom, krvlju i robom', uz pomoć šahtofona i brojnih citata, predstavljaju vam Damir Bartol Indoš i Tanja Vrvilo
Jeste li raspoloženi za večeru s vampirom? Jelovnik servira - Saša Božić.
O rasipanju energije, gađanju u prazno te ostalim na prvi pogled besciljnim aktivnostima govore Silvia Marchig i Monika Gajić, u novoj produkciji Kik Melona.
Oni nezaboravni frustrirajući trenutci kad vam neka pjesma uđe u glavu i ne možete je iz nje izbaciti, registrirani su u Tornju loše glazbe.
Miroslav Krleža, Branko Gavella, Kugla glumište, Sinj. Rješenje stupca - Branko Brezovec.
Dvije plesačice i jedna pjevačica istražuju zbog čega zapravo žele biti na sceni i zašto ih drugi, kad su na sceni, gledaju...
12
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE