Naslovnica > VIJESTI > DRAMA > Bakhe stižu u Zagreb

Bakhe stižu u Zagreb

Nakon što su uskovitalale nekoliko komada mesa i popriličnu količinu prašine, Frljićeve 'zloglasne' Bakhe stižu i u Zagreb. 3. studenog u Tvornicu kulture.
Share on facebook
Share on twitter

Rijetko se kad dogodi da neka kazališna predstava dospije ne samo u kut naslovnice nekih dnevnih novina, već istu u cijelosti zaposjedne.

E pa to se ovog Splitskog ljeta dogodilo s Bakhama u režiji Olivera Frljića, a ako slučajno ne znate zašto - provjeriti možete u našem dossieru posvećenom rečenoj 'slučaj-predstavi'.

Predstava zbog koje se repertoarnim politikama (opet) bavio premijer, a ostavku dao umjetnički ravnatelj HNK Split, stiže pred zagrebačku publiku u sklopu YesZgb festivala, iako tu informaciju nećete pronaći na njegovom službenom sajtu. No, to je već posve druga priča.

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=GsEfJRpwCHA]
Bakhe, trailer by Oliver Frljić

Bakhe će u Zagrebu, kako sad stoje stvari, igrati samo 3. studenog i to od 20h u Tvornici kulture, a nakon što je njihovo gostovanje navodno odbio ugostiti Histrionski dom 'gubernatora' Zlatko Viteza.

O tome gdje, kako i od kada možete nabaviti ulaznice - zasad, nažalost, nemamo pojma.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI