Login za korisnike

BLOG: Broadway? SLOway!

Ili kako je stanovita gđa. Horvat namagarčila nekoliko tisuća gledatelja, a uz nesebičnu pomoć domaćih medija, ali i uprave KD Lisinski.

  
  ZAŠTIĆENI SADRŽAJ
OSTATAK OVOG TEKSTA DOSTUPAN JE SAMO UZ PRETPLATU ILI SMS PLAĆANJE

PRETPLATITI SE MOŽETE VEĆ ZA
1 KN DNEVNO
UPUTE ZA SMS PLAĆANJE PLATITE SMS PORUKOM PRETPLATITE SE

 • PREEE STRAŠNO!! KATASTROFALNO!!
  Ne mogu se oteti osjećaju da smo svi koji smo došli tamo, željni dobrog “komada”, blago rečeno podcijenjeni, prevareni i td… Usprkos trudu da TO nešto odgledamo do kraja, nije nam uspjelo. Ok, ideja možda i jest sjajna, no realizacija je ravna najstrožoj osudi svima koji su dozvolili da se ovako nešto tako spektakularno najavi, a od spektakla bjaše samo, jedino i isključivo skandal!
  Uh..možda sam si malo olakšala dušu sada.
  Hvala, Nikolina
  :)

 • Mala digresija:
  …”o takvima ovdje ne pišemo”…
  Na stranu ovaj slučaj ali – ne mogu se tome načuditi, pogotovo znajući uredničku ekipu http://www.teatar.hr i njihove kaz.preferencije. Zar amateri ne zaslužuju da se piše o njihovom radu, koji je u mnogo slučajeva dao puno bolje rezultate od onih prof. kazališta (što je povijest hrv.glumišta nebrojeno puta dokazala)? Što se ne bi onda ovo zvalo profi-www.teatar.hr?
  Hvala,Denis

 • Denpa – stvar je vrlo jednostavna i nema nikakve veze s estetikom – jednostavno nemamo dovoljno resursa (ni ljudi ni novaca), za kvalitetno ‘pokrivanje’ cijele domaće produkcije, i ‘amaterske’ i amaterske i ‘profesionalne’ i profesionalne. Zato smo negdje morali povući crtu, da bismo mogli raditi sustavno i dosljedno, bez obzira na (kao ste to lijepo primjetili), naše privatne ‘preferencije’.

Odgovori

POVEZANE VIJESTI