Naslovnica > GLAVNE VIJESTI > ‘Frozen’ je stigao na Broadway

‘Frozen’ je stigao na Broadway

Donosimo vam fotografije i video jedne od najskupljih i najiščekivanijih predstava sezone koja je 22. veljače počela s pretpremijernim izvedbama na Broadwayu. [FOTO+VIDEO]
Share on facebook
Share on twitter

Nakon ne baš naročito uspješnih tryouts u Denveru, mjuzikl Frozen prema istoimenom povijesnom Disneyevom filmu, stigao je ovog vikenda konačno na Broadway, gdje će prije premijere 22. ožujka imati čak mjesec dana pretpremijera.

Predstava čiji je razvoj koštao 25 do 30 milijuna dolara imala je prilično trnovit put do New Yorka, na kojem je promijenila dva redatelja (na koncu je potpisuje Michael Grandage), dva scenografa (odluka je ipak pala Christophera Orama), tri koreografa, a tome svemu treba dodati i niz promjena u ansamblu...

No, tome usprkos, Frozen od prve najave kazališne produkcije može računati na golemu fan base filmskog izvornika, financijski najuspješnijeg dugometražnog animiranog filma u povijesti, što je dokazala i prva pretpremijerna izvedba na kojoj je i većina gledatelja bila maskirana u svoje omiljene likove iz filma.

Prema prvim komentarima kostimi i scenografija prilično su impresivni, no Disney još uvijek pomno kontrolira njihove fotografije i objavljuje ih na kapaljku.

Kako će pak priča i izvedba proći kod kritike, saznat ćemo tek za mjesec dana, no zato vam već sad možemo predstaviti jednu od 12 novih skladbi koje su pridodane originalnom filmskom soundtracku, a koju potpisuju skladatelji Kristen Anderson-Lopez i Robert Lopez uz autoricu libreta Jennifer Lee:

 

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI