Naslovnica > BESPLATNI SADRŽAJ > Poslušajte soundtrack novog hrvatskog mjuzikla ‘Magic musical’

Poslušajte soundtrack novog hrvatskog mjuzikla ‘Magic musical’

Kako zvuči mjuzikl kojim će Mia Negovetić debitirati u kazalištu? [AUDIO]
Share on facebook
Share on twitter

Nakon dvije uspješne, pače, rasprodane sezone izvedbi mjuzikla Sušak, Sušak, Olja Dešić idućeg će tjedna na sceni Centra Gervais u Opatiji publici predstaviti svoju novu glazbenu predstavu - Magical Musical s Mijom Negovetić u glavnoj ulozi.

U pitanju je dvojezična, hrvatsko-engleska predstava u kojoj se traže skriveni objekti i razni tragovi kako bi se pronašao čarobni štapić kojeg je Čarobnjak (David Petrović) negdje izgubio. Izgubivši štapić, čarobnjak je izgubio i sve svoje moći. Mia Negovetić u ulozi je Malog Diva koji upoznaje Čarobnjaka i pomaže mu kroz ovu avanturu. Čarobnjak je na Sestricu (Anamaria Brižan) jednom prilikom, sasvim slučajno, bacio magiju i smanjio je do veličine mrava. U tom umanjeno-uvećanom svijetu, ona ima svoje misli, probleme i pjesme. Prijatelji su joj mravi Travko (Nataša Tepša) i Mravko (najmlađa glumica, osmogodišnja Lorena Vulić). Čarobnjak i Mali Div ne vide mrave i Sestricu, pa to uzrokuje razne komične situacije...

Kako sve na koncu završi provjerite na nekoj od izvedbi predstave Magic Musical, no kako zvuči možete saznati odmah, preslušavajući soundtrack predstave:

 

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE