Naslovnica > GLAVNE VIJESTI > Želite li zaigrati u Diseyevom ‘Aladdinu’ na West Endu?

Želite li zaigrati u Diseyevom ‘Aladdinu’ na West Endu?

Hvaljeni mjuzikl premijerno je izveden u Londonu u lipnju 2016., a producenti traže nove članove ansambla i pojedine soliste za izvedbe u ovoj i idućoj godini.
Share on facebook
Share on twitter

Producenti Disneyeva Aladdina održat će otvorenu audiciju za članove ansambla i pojedine solističke uloge i to 16. siječnja u Londonu. Ključni je uvjet za  prijavitelje jest da su punoljetni i da smiju raditi u Londonu u skladu s propisima, dok su pak umjetnički zahtjevi formulirani ovako:

"Disney’s casting team is looking for athletic, technically-trained dancers with very strong technique in all styles, including tap, as well as excellent singing voices. Male dancers with acro, gymnastic and/or tumbling skills is a plus but not essential. Singers should be excellent and be able to dance well in order to make up the ensemble.

Attendees must be aged 18 years or older, eligible to work in the UK and have a playing age of 20s-30s. Actors of all ethnicities and cultural backgrounds are strongly encouraged to attend."

Kako se prijaviti, kao i gdje će se točno i kako održati audicija, saznat ćete ovdje.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI