Naslovnica > BESPLATNI SADRŽAJ > Vodimo vas na predstavu ‘Jučer sam se sjetio plave’

Vodimo vas na predstavu ‘Jučer sam se sjetio plave’

Za izvedbu 9. veljače od 20 sati u zagrebačkoj VIdri, darujemo vam 2 x 2 ulaznice!

U suradnji s Kazalištem slijepih i slabovidnih Novi život vodimo vas na najnoviju izvedbu njihove hit predstave Jučer sam se sjetio plave, autorice i redateljice Petre Radin, a koja će se zbiti 9. veljače na zagrebačkoj sceni Vidra s početkom u 20 sati.

Kako kaže službena najava:

Što je sljepoća? Fizičko obesvjetljenje i svijet u kojem boje poprimaju sinestezijske oblike stvarajući poseban „kolorit“, ili buljenje zdravih očiju i ne-prepoznavanje drugih i drugačijih. Ona fizička i najčešće „gledana“, najgora je onima kojima se dogodila, no ona druga, ona koja se ne vidi, a zasljepljuje svojim „gledištima“, razboljeva sve oko sebe i uvodi nas u mrak kroz koji ni sunce nema nikakvih šansi.

Ova predstava je mala, ljupka prolaznica kroz vaše živote, izazovno odjevena da se okrenete za njom, ljubopitljiva i šarena pogleda, kako bi ste sat i nešto očijukali sa općom dušom. Ona nema potrebe za ljubakanjem, sa jeftinim i jednotrenutnim ispreplitanjem prstiju, nema poriva da vas „uštine za obraščić“ i probudi vam lažnu nadu u ljubav na prvi dodir, ona je kompozicija svih nas skupa, zagrljenih u Kazalište slijepih i slabovidnih „Novi život“, nas kojima je žao svih koji nas sažaljevaju, nas koji dobro vidimo kako nas ne-gledaju i prave od nas kasicu za milodare, a mjesta u dvorani ostavljaju praznima, jer nismo dostojni biti kazalištem.

Darujemo vam 2x2 ulaznice, ukoliko nam do petka, 9. veljače u 12 sati odgovorite - tko je umjetnički voditelj Kazališta Novi život?

[contact-form][contact-field label="Vaše ime" type="name" required="1"][contact-field label="Email" type="email" required="1"][contact-field label="Odgovor" type="textarea"][/contact-form]

Odgovori

POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE