Naslovnica > BESPLATNI SADRŽAJ > Vodimo vas na predstavu ‘Amateri’

Vodimo vas na predstavu ‘Amateri’

U suradnji sa Scenom KNAP darujemo vam 2 x 2 ulaznice za 100. izvedbu ove predstave, a koja če se zbiti u četvrtak, 23. studenoga od 20 sati.
Share on facebook
Share on twitter

Dramski tekst Borivoja Radakovića Amateri je socijalno angažirana crna komedija koja na izvrnut i ekscentričan način progovara o neuralgičnom punktu naše svakodnevice – siromaštvu koje poput raka izjeda ljudsko dostojanstvo i moral.

Dovedeni na rub egzistencije, antijunaci ove teagikomedije vodoinstalater papučar Krap (Ranko Zidarić), isfrustrirani kukavac Grga (Goran Grgić), kvartovski ridikul Kuka (Vilim Matula) te iskusna prostitutka Stela (Petra Dugandžić) odlučili su se na očajnički čin: pokušavaju snimiti porno film Made in Croatia koji bi ih izvukao sa dna i napunio im džepove.

Predstava koju potpisuju redatelj Petar Veček i dramaturg Mario Kovač osvojila je svu silu nagrada, a na programu scene KNAP opet je, po 100. jubilarni put, na programu u četvrtak, 23.11. 20 sati.

Mi vam za tu izvedbu darujemo 2 x 2 ulaznice, ukoliko nam do srijede 22. studenoga u 12 sati odgovorite na pitanje kad je točno predstava premijerno izvedena?

***

[contact-form to="nagradna@teatar.hr" subject="ulaznice"][contact-field label="Vaše ime i prezime" type="name" required="1"][contact-field label="Email" type="email" required="1"][contact-field label="Odgovor" type="textarea"][/contact-form]

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE