Vodimo vas na predstavu ‘Amateri’

U suradnji sa Scenom KNAP darujemo vam 2 x 2 ulaznice za 100. izvedbu ove predstave, a koja če se zbiti u četvrtak, 23. studenoga od 20 sati.

  

Dramski tekst Borivoja Radakovića Amateri je socijalno angažirana crna komedija koja na izvrnut i ekscentričan način progovara o neuralgičnom punktu naše svakodnevice – siromaštvu koje poput raka izjeda ljudsko dostojanstvo i moral.

Dovedeni na rub egzistencije, antijunaci ove teagikomedije vodoinstalater papučar Krap (Ranko Zidarić), isfrustrirani kukavac Grga (Goran Grgić), kvartovski ridikul Kuka (Vilim Matula) te iskusna prostitutka Stela (Petra Dugandžić) odlučili su se na očajnički čin: pokušavaju snimiti porno film Made in Croatia koji bi ih izvukao sa dna i napunio im džepove.

Predstava koju potpisuju redatelj Petar Veček i dramaturg Mario Kovač osvojila je svu silu nagrada, a na programu scene KNAP opet je, po 100. jubilarni put, na programu u četvrtak, 23.11. 20 sati.

Mi vam za tu izvedbu darujemo 2 x 2 ulaznice, ukoliko nam do srijede 22. studenoga u 12 sati odgovorite na pitanje kad je točno predstava premijerno izvedena?

***

Sviđa vam se ovaj tekst?
Pomognite nam da ih objavimo još i ostanemo neovisni o oglašivačima i politici:
pretplatite se na Teatar.hr ili platite članak SMS porukom.