Naslovnica > BESPLATNI SADRŽAJ > Fenomen Orašar: za ulaznice se čeka u redu

Fenomen Orašar: za ulaznice se čeka u redu

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu danas je u prodaju pustilo ulaznice za devet ovogodišnjih izvedbi baleta 'Orašar', a zašto je to vijest najbolje ilustrira naslovna fotografija. [FOTO+VIDEO]

Balet Orašar svjetski je repertoarni fenomen. Gotovo da nema klasične baletne kompanije na svijetu koja ga koncem godine ne uvrsti na repertoar s nadom da će tako obilato napuniti blagajnu. Iznimka nije ni Balet zagrebačkog HNK, koji će do konca godine Orašara izvesti devet puta, a ulaznice za te izvedbe uopće nije moguće rezervirati.

Dapače, ako želite pogledati zagrebačkog Orašara, možda je najbolje da se iz ovih stopa zaputite prema HNK, jer se tamo već od ranog jutra formirao red za ulaznice, kako to zorno ilustriraju fotografije koeu nam je ustupio nacionalni baletni prvak - Tomislav Petranović, te video člana zagrebačke Drame, Mislava Čavajde.

HNK je još u rujnu na svojim mrežnim stranicama objavio kako će ulaznice za Orašara u prodaju biti puštene danas, a ako je suditi po praksi prethodnih godina lako bi se moglo dogoditi da ih do kraja tjedna posve i rasprodaju.

Odgovori

POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE