Naslovnica > BESPLATNI SADRŽAJ > Vodimo vas na Halloween u KNAP

Vodimo vas na Halloween u KNAP

31.10. u 20 sati,  kazalište KNAP priprema umjetnički Halloween s prigodnom predstavom 'Salvata' u izvedbi dramskog studija Teatara Gaudeamus, a mi vam za isti darujemo 2 ulaznice.
Share on facebook
Share on twitter

Predstava Salvata nastala je prema motivima priče poznatog SF autora Aleksandra Žiljka u režiji Rebecce Agić, a događa se pred vratima raja i pakla. Posrnula djevojka kroz borbu sa svojim demonima mora spoznati moć prave ljubavi...

KNAP vas poziva na predstavu, ali i da se nakon iste opustite i rasplešete pod maskama  na tematskom partyju Anđeli i Demoni uz promotivne cijene pića . Za vrijeme partyja birat će se i najbolja maska koju očekuju zanimljive nagrade.

Za veselu plesnu atmosferu pobrinut će se DJ Teatra Gaudeamus - DJ JZo. Budite kreativni, odjenite se i osvojite nagradu za najbolju masku. Cijena ulaznica za predstavu  je 15 kuna, a ulaz na praty je besplatan.

Mi vam pak darujemo 2 ulaznice, ako nam večeras (30. listopada) do 20 sati odgovorite tko je režirao predstavu Salvata?

[contact-form to="nagradna@teatar.hr" subject="ulaznice"][contact-field label="Vaše ime i prezime" type="name" required="1"][contact-field label="Email" type="email" required="1"][contact-field label="Odgovor" type="textarea"][/contact-form]

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE