Naslovnica > PREDSTAVE > Magic Musical

Magic Musical

DATUM PREMIJERE:
GODINA:
PRODUKCIJA:
VRSTA:
OCJENA PUBLIKE:
12345
Magic Musical dvojezični je mjuzikl za cijelu obitelj koji predstavlja Miju Negovetić u prvoj kazališnoj ulozi.

Jezične teme obrađene su kroz toplu priču i glazbenu čaroliju. Pjevajući pamtljive refrene u originalnim pjesmama Olje Dešića, klinci će, u režiji Davida Petrovića naučiti mnoge riječi, fraze i situacije, a scenografija i kostimi Nise Hrvatin Petrović, obećavaju producenti, potpuno će vas uvući u čaroliju.

Kroz ovaj zabavni show u kojem se priča i pjeva na hrvatskom i engleskom, traže se skriveni objekti i razni tragovi kako bi se pronašao čarobni štapić kojeg je Čarobnjak (David Petrović) negdje izgubio. Izgubivši štapić, čarobnjak je izgubio i sve svoje moći. Mia Negovetić u ulozi je Malog Diva koji upoznaje Čarobnjaka i pomaže mu kroz ovu avanturu. Čarobnjak je na Sestricu (Anamaria Brižan) jednom prilikom, sasvim slučajno, bacio magiju i smanjio je do veličine mrava. U tom umanjeno-uvećanom svijetu, ona ima svoje misli, probleme i pjesme. Prijatelji su joj mravi Travko (Nataša Tepša) i Mravko (najmlađa glumica, osmogodišnja Lorena Vulić).

Čarobnjak i Mali Div ne vide mrave i Sestricu, pa to uzrokuje razne komične situacije...

Podsjetimo, Magic Musical je nastao u produkciji Studija Maraton koji je upravo dovršio dvije uspješne i rasprodane sezone mjuzikla Sušak, Sušak i škole stranih jezika Linguae.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter