Ansambl predstave Čudo u Poskokovoj Dragi za Udrugu Srce

Članovi Udruge osoba s cerebralnom paralizom, glumac Slavko Sobin i ansambl predstave HNK Split, u petak 17.10. u 17:30h, na prvom katu City Centra One - Split, sudjeluju na otvaranju humanitarne akcije "daj 5 za udrugu Srce".

U sklopu otvaranja akcije, koja će trajati cijeli vikend, održat će se glazbeno scenski program udruge Srce, a njihovi gosti animirati će posjetitelje da konzumiraju šampanjac i tortu za dobro djelo.

Komad City torte i čaša šampanjca, tokom cijelog vikenda, koštat će samo 5 kuna, a sav prikupljeni novac namijenjen je opremanju fizikalnog kabineta i za osiguravanje rada terapeuta u Udruzi osoba s cerebralnom paralizom Srce Split.

Članovi Udruge osoba s cerebralnom paralizom Srce Split, zajedno s glumcem Slavkom Sobinom, napravili su mjuzikl „Srce na sceni“ i u prošloj sezoni u dva navrata napunili Hrvatsko narodno kazalište Split, a čak pet puta dvoranu u Lori.

Srce će ponovno na scenu Hrvatskog narodnog kazališta Split, u ponedjeljak 24. studenoga 2014., a u planu su im i drugi nastupi, u Lori i u Zagrebu.

Redatelj Mario Kovač i ansambl komedije Čudo u Poskokovoj Dragi, koja će se premijerno izvesti  25. listopada u HNK Split, svojim sudjelovanjem u ovoj akciji žele odati priznanje ovoj vrijednoj i zanimljivoj glumačkoj družini, upoznati ih i motivirati za buduće poduhvate.

(Ansambl predstave Čudo u Poskokovoj Dragi:  Mate Gulin, Snježana Sinovčić Šiškov, Nikša Butijer, Andrea Mladinić, Vicko Bilandžić, Stipe Radoja, Mijo Jurišić, Marko Petrić, Josip Zovko, Filip Radoš, Arijana Čulina, Ivan Baranović, Nenad Srdelić, Vladimir Posavec Tušek, Anastasija Jankovska, Vanda Boban Jurišić, Andrijana Vicković, Marjan Nejašmić Banić, Matko Elezović, Franjo Đaković)

Humanitarni program u cjelini traje 3 dana:

u petak 17. listopada od 16 do 22 sata
u subotu 18. listopada od 10 do 22 sata
u nedjelju 19. listopada te od 10 do 21 sat

Dodatne informacije možete pronaći stranicama City Center-a one Split.

One Response

Komentirajte

POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite
naš
Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE