Naslovnica > VIJESTI > CROSSOVER > Izvoz: BADco. u Beču

Izvoz: BADco. u Beču

Nova predstava BADco., 'Dodatak histerije, ubrzanja…', gostovat će 28. ožujka u Beču na festivalu Scores No.8 Lures of Speculation koji se održava u okviru programa Tanzquartier Wien.
Share on facebook
Share on twitter

Na festivalu će članovi skupine BADco. voditi dvije plesne radionice, održati predavanje i izvesti predstavu.

Program je dio projekta "TIMeSCAPES – slike i izvedbe vremena u kasnom kapitalizmu" u kojem uz BADco. sudjeluju i partneri Maska (Ljubljana), Science Communications Research (Beč), Teorija koja hoda – TkH (Beograd) i Film-protufilm (Zagreb). Platforma TIMeSCAPES je podržana od programa Kultura Europske unije.

Predstavu Dodatak histerije, ubrzanja… izvode Pravdan Devlahović, Ana Kreitmeyer / Daria Doždor, Nikolina Pristaš i Zrinka Užbinec. Autor koncepta predstave i dramaturg je Tomislav Medak, dramaturginja je Ivana Ivković, a dramski materijal je oblikovao Goran Sergej Pristaš. Autor kostima je Silvio Vujčić.

Predstava je premijerno izvedena 3. listopada 2013. godine, a do sada je gostovala na Festivalu suvremenog plesa i suvremenih izvedbenih umjetnosti Kondenz u Beogradu.

 

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE