Search
Close this search box.

Faraonski ugovor intendanta HNK Split

Uz osnovnu plaću i naknadu za odvojeni život, intendatu je ugovorom osiguran i niz unosnih 'gaža' u matičnoj kući, miljunsko osiguranje od odgovornosti, ali i pozmašna premija ne bude li mu osiguran drugi mandat! [DOKUMENT]
ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

4 Responses

  1. Treba se prijavljivati na svaki natječaj, za direktora,intendanta, ma sve, plaća je dobra, odgovornost upitna, ionako svi odlete s mnogim sumnjama i istragom na leđima, samo dajmo”!

  2. Besramno. Stvarno besramno. Hoće li odgovoriti “Pravna država”? Hoće li reagirati vlasnik koji mora biti upoznat s ovim?

  3. Stupa na dužnost intendanta HNK Split 1.12.2012., a već 12.12.2012. donosi ODLUKU O IZMJENAMA I DOPUNAMA PRAVILNIKA O UNUTARNJEM USTROJSTVU I NAČINU RADA iz koje se jasno da iščitati sve što mu radničko vijeće stavlja da dušu (a uz amen kazališnog vijeća !). Između ostalog, dopušta mogućnost da ravnatelji drame, opere i baleta mogu zasnovati radni odnos i bez uvjeta stručne spreme.
    Baš i mene zanima kako će se PRAVNA DRŽAVA očitovati!

Komentirajte

POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite
naš
Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE