Search
Close this search box.

BLOG: I opet – blamaža

Na stranu to što su nominacije za NHG u pojedinim kategorijama nelogične ili još gore - neetične, ali barem u jednoj kategoriji protivne su i Pravilniku Nagrade, pa bi ih trebalo - poništiti.
ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

2 Responses

  1. Danas sam čula bar desetak zgražanja na užasno glupu listu nominiranih. Sastavljali su je očito gluhonijemi slijepci koji su povremeno i pogodili. Oni imaju opravdanje. A šta reć za ovu masu koja gunđa sebi u bradu i javno ništa ne govori????? Strah od koga ili čega???

  2. Nazalost, kod mene nema niti zgrazanja ni gundjanja ni iznenadjenja. Meni su nagrade fenomen primjerene stanju glumista, u kojem najvecu odgovornost ima struka, koja nikada, ali bas nikada nije nista suvislo, pametno i promisljeno reagirala ni rekla. Pa i cinjenica da vecina slozno ignorira ove stranice, umjesto da one budu prostor komuniciranja i razmjene misljenja i nadi da se stanje jednom promijeni nabolje. Hvala Ti, Nora i za ovaj tekst.

Komentirajte

POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite
naš
Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE