Search
Close this search box.

Stigao je trailer za ‘The Tragedy of Macbeth’ Joela Cohena

'Onog škotskog kralja' u najnovijoj ekranizaciji Shakespeareova klasika igra Denzel Washington, a njegovu suprugu Frances McDormand. [VIDEO]

Preksutra će na New York Film Festivalu premijerno biti prikazan  The Tragedy of Macbeth, prvi film koji je oskarovac Joel Cohen odlučio režirati samostalno, a ne u tandemu s bratom Ethanom.

Cohen se tako pridružuje poduljem nizu filmaša koji su se prihvatili ekranizacije jedne od najslavnijih Shakespeareovih drama, one čije se ime - ako nije nužno - u kazalištu ne spominje. Zasad nije poznato koliko se Cohen pridržavao Bardova izvornika, no jučer objavljeni trailer izgleda - impresivno.

Film su producirali Apple i A24 , a uz Denzela Washingtona i Frances McDormand, u njemu igraju još i Corey Hawkins (The Walking Dead, In The Heights) kao Macduff, Moses Ingram (The Queen’s Gambit) kao Lady Macduff, Brendan Gleeson (Harry Potter) kao Duncan, Harry Melling (Harry Potter, The Queen’s Gambit) kao Malcolm i Ralph Ineson (The Green Knight)...

The Tragedy of Macbeth će u odabrana kina biti distribuiran 25. prosinca, a 14. siječnja iduće godine stiže na na Apple TV Plus.

Komentirajte

POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite
naš
Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE