Naslovnica > VIJESTI > Na HRT poseban program posvećen Vladi Štefančiću

Na HRT poseban program posvećen Vladi Štefančiću

U povodu smrti glumca i redatelja Vlade Štefančića, koji je svojim dugogodišnjim radom i stvaralaštvom uvelike doprinio razvoju HRT, javni medijski servis emitirat će poseban program u znak sjećanja na njega.
Share on facebook
Share on twitter

Poseban prilog o životu i radu Vlade Štefančića s izjavama njegovih suradnika i prijatelja bit će prikazan u večerašnjemu središnjem Dnevniku Hrvatske radiotelevizije koji počinje u 19.00. U svim današnjim informativnim emisijama na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) i na Četvrtome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 4) bit će emitirani prilozi u povodu odlaska Vlade Štefančića, a večerašnje izdanje Vijesti iz kulture, koje na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) uređuje i vodi Zrinka Turalija Kurtak, također će sadržavati poseban prilog posvećen Vladi Štefančiću.

Na Trećemu programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 3) večeras s početkom u 20.45 sati bit će prikazana posebna emisija pod naslovom I to sam ja – Vlado Štefančić.

Hrvatski radio (HRT – HR) također priprema emisije i priloge u spomen na Vladu Štefančića. U svim će velikim informativnim emisijama na Prvome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR 1) do kraja dana biti emitirani posebni prilozi, a u sutrašnjemu će izdanju emisije o kazalištu Lica i sjene biti uvršten i desetominutni prilog posvećen Vladi Štefančiću. U okviru emisije U sobi s pogledom koja je na rasporedu u subotu na Prvome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR 1) s početkom u 11.05 bit će reprizirana emisija u kojoj je gost bio Vlado Štefančić.

Na Drugome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR 2) danas u 15.45, u emisiji Music pub Zlatka Turkalja Turkija, o sjećanju na Vladu Štefančića govorit će Alfi Kabiljo i Radojka Šverko, a u emisiji Drugi dio dana u 17.40 emitirat će se dvadesetominutni tonski zapis iz serije Prolazi sve osim sjećanja u kojemu je Dubravka Družinec Ricijaš razgovarala s Vladom Štefančićem. Emisija je emitirana 23. prosinca 1992. godine.

Sve radijske i televizijske emisije posvećene glumcu i redatelju Vladi Štefančiću bit će moguće i naknadno pogledati ili poslušati s pomoću multimedijske usluge HRTi.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI