Naslovnica > BESPLATNI SADRŽAJ > pazi.mazi.voli. za cijelu obitelj i – kućne ljubimce

pazi.mazi.voli. za cijelu obitelj i – kućne ljubimce

Kazalište Mala scena poziva vas na besplatnu izvedbu predstave pazi.mazi.voli, a kojom javnost želi podsjetiti da sezona godišnjih odmora ne mora biti i sezona napuštanja kućnih ljubimaca.

Sezona godišnjih odmora nažalost je često i sezona napuštanja kućnih ljubimaca. No, kazalište Mala scena i tvrtka PURINA na zadnji dan škole, (14. lipnja) u 19 sati, uz piknik organiziraju i besplatnu izvedbu predstave pazi.mazi.voli. u zagrebačkom Art parku. Predstava je namijenjena svoj djeci i roditeljima, te sadašnjim i budućim vlasnicima četveronožnih klupka ljubavi.

Predstava „pazi.mazi.voli.“ Dine Vukelić i Nine Horvat u režiji Nore Krstulović novi je hit kazališta Mala scena, a nastala je u sklopu inicijative za promicanje udomljavanja pasa i odgovorno vlasništvo. Kako se briga o životinjama uči od malih nogu, PURINA i Mala scena odlučile su te prve važne lekcije o odgovornom vlasništvu ispričati mališanima na njima zabavan način.

Izvedbom predstave „pazi.mazi.voli.“ Mala scena i PURINA najavljuju i ljetnu turneju u sklopu koje će publici diljem Hrvatske predstaviti toplu priču o prijateljstvu kroz koju nas iz svoje perspektive vodi Čupko (Aleksandra Demše), pas lutalica koji jednog dana upozna Juraja (Davor Kovač) i Leu (Vanja Ćirić) i okrene im život naglavačke. Zaigrani brat i sestra uz Čupkovu će pomoć shvatiti da životinje nisu igračke i naučiti mnogo o prijateljstvu, odgovornosti, pravilnom češkanju, bacanju loptica i svim ljepotama psećeg prijateljstva.

U slučaju kiše, izvedba se odgađa za sljedeći dan (15. svibnja) u 19 sati, na istome mjestu.

Odgovori

POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE