Naslovnica > VIJESTI > Small Size Days prvi put u Zagrebu

Small Size Days prvi put u Zagrebu

Posljednjeg vikenda u siječnju, od 26. do 29. siječnja 2018., zbivat će se „Small Size Days“, kazališni festival za najmlađe na kojem će po prvi puta sudjelovati i Zagreb, odnosno Teatar Puna kuća u suradnji s kazalištem Mala scena.
Share on facebook
Share on twitter

Small Size Days godišnja je manifestacija međunarodne mreže kazališta za djecu koja stvaraju za djecu uzrasta od 0 do 6 godina. SSD mreža broji preko 17 kazališta i kulturnih centara specifičnih profesionalnih kompetencija iz područja izvedbenih umjetnosti za najmlađu publiku diljem cijeloga svijeta. Krajem godine članicom je postao i Teatar Puna kuća koji u suradnji s Malom scenom donosi dva naslova i četiri izvedbe.

Boje duge – priča o bojama predstava je o bojama, različitosti, poštivanju i osnovnim pojmovima koje djeca susreću u najranijoj dobi, te je na programu u petak u 18 kao i u subotu u 10 i 11:30 sati. Naslov je namijenjen djeci od 1,5 do 6 godina i održava se u Maloj sceni.

Najnoviji naslov u istom serijalu predstava za najmlađe, djecu od 1,5 do 5 godina Priča o VELIKOM i malom priča je o veličinama, ali i o tome kako pronaći prijateljstvo tamo gdje ga najmanje očekujemo koju će publika moći pogledati u subotu u 17 sati u Maloj sceni.

Također, u petak u dječjem vrtiću Siget s početkom u 10 sati, Teatar Puna kuća u partnerstvu s dječjim vrtićem Siget održat će obiteljsku radionicu Puna kuća priča za djecu od 3 do 6 godina.

Događaj se ove godine održava uz moto Umjetnost je pitanje znatiželje, a ne godina s ciljem da senzibilizira društvo i približi činjenicu kako je čovjek kreativno biće te da je umjetnost važan aspekt života već od najranijih godina života.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI