Naslovnica > BESPLATNI SADRŽAJ > Što ste najviše čitali na Teatar.hr u 2016.?

Što ste najviše čitali na Teatar.hr u 2016.?

Na početku 2017. vrijeme je za - inventuru. Evo što ste najviše čitali na Teatar.hr u prošloj godini...
Share on facebook
Share on twitter

Protekla je godina obilovala skandalima i otužnim vijestima, a ako je suditi po našim redakcijskim statistikama, najviše su vaše pažnje privukle prevare u kazalištu za djecu, HDDU i Ministarstvo kulture.

Bizarni poslovni model tvrtke Portal komuniakcije i dvije njihove 'predstave' - 'Maša i medvjed', te 'Frozen' našli su se u top 10 naših najčitanijih vijesti u godini , iako je tekst o potonjoj objavljen samo par dana prije konca 2016.

Hrvatsko društvo dramskih umjetnika i njihova praksa - nečinjenja, odnosno autocenzure zastupljeni su u 10 najčitanijih tekstova s čak tri, dok su Zlatko Hasanbegović i njegova zamjenica, Ana Lederer 'priskrbili' - dva.

Na popisu su još i pokušaj cenzure na sarajevskom MESSU, te reakcija grupe intelektualaca na isto, emitiranje snimki kazališnih predstava u Kinu Tuškanac te konačno velika humanitarna akcija za oblikovatelja svjetla - Sašu Fistrića.

Za nadati se da će slična ovakva lista na koncu 2017.  ipak imati više dobrih vijesti, a u međuvremenu - ako već niste - baci oko na 'hitove' 2016.

 

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE