Search
Close this search box.

Izlažemo & pomažemo – pridružite nam se

15 godina postojanja portala Teatar.hr obilježiti ćemo humanitarnom prodajnom izložbom u prostoru koji javnosti nikad dosad nije bio dostupan. Pridružite nam se!

Ususret 15 godišnjici postojanja i trećoj dodjeli Teatar.hr Nagrada publike, portal Teatar.hr i njegovi partneri -  HNK u Zagrebu, agencije Fakat & Mangjura, organiziraju humanitarnu izložbu kojom se prikupljaju sredstva za organizaciju blagdanske predstave „Ivica i Marica“ namijenjene djeci iz domova za nezbrinutu i ugroženu djecu s područja grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Humanitarna izložba održat će se u jedinstvenom prostoru, dosad zatvorenom za javnost:

podzemnom hodniku Hrvatskog narodnog kazališta,

na adresi Trg maršala Tita 15, Zagreb

u ponedjeljak, 10. studenog 2014. u 19:00 sati.

Projekt je pokrenut s ciljem da se djeci pruži jedinstveno kulturno i zabavno iskustvo uživanja u glazbi i kulturi. Osim u dječjoj operi, djeca će uživati i u vođenoj turi kroz cijeli HNK te tako pobliže upoznati rad kazališta.

Okupljanje je predviđeno u predvorju Hrvatskog narodnog kazališta, nakon čega će se svi, zajedno s domaćinima izložbe Ninom Violić i Damirom Urbanom, uputiti u obilazak izložbe u skrivenom podzemnom hodniku koji povezuje HNK i zgradu gimnastičkog društva Sokol.

Po završetku obilaska, uzvanici su pozvani na druženje i piće u foyeru HNK, gdje će po cijeni od 500 kuna moći kupiti željenu fotografiju.

Na izložbi će biti izložene fotografije autora Nina Šolića i Julija Frangena, nastale na prethodnim dodjelama Teatar.hr Nagrada publike, a čiji su protagonisti hrvatski glazbeni, kazališni, filmski i ostali umjetnici poput Darka Rundeka, Zorana Prodanovića Prlje, Nataše Janjić te mnogi drugi koji će na samoj izložbi fotografije i potpisivati. Broj fotografija je ograničen te svaka ima maksimalno tri replike.

Svi koji izložbi žele nazočiti, ali i oni koji to ne mogu, a žele pomoći u prikupljanju sredstava, fotografije mogu razgledati i kupiti putem webshopa portala Teatar.hr na internetskoj adresi http://www.teatar.hr/shop.

U nadi da ćemo zajedničkim snagama omogućiti jedinstveno kulturno i blagdansko iskustvo najdragocjenijoj i najugroženijoj od naših publika, s veseljem očekujemo vaše donacije!

Srdačno,

Teatar. hr, HNK u Zagrebu, Fakat & Mangjura tim

One Response

Komentirajte

POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite
naš
Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE