Kako nadopuniti / ispraviti biografiju u našoj bazi podataka?

Teatar.hr u svojoj bazi podataka ima više od 17.000 biografskih stranica. Ako je i vaša među njima, evo kako je možete nadopuniti…

  

Osim vijesti, feljtona, rasporeda izvedbi i predstava, baza podataka portala Teatar.hr sadrži i više od 17.000 biografskih stranica, a koje nam omogućuju da čitateljima za svakog autora i/ili izvođača prikažemo sve raspoložive statistike i izvedbene podatke, ali i - biografiju.

Ukoliko je i vaša stranica u našoj bazi, a željeli biste je nadopuniti i/ili ispraviti - evo što vam je činiti.

 1. Registrirajte se na portalu Teatar.hr - besplatno je
  Da biste nadopunjavali podatke ne morate biti pretplatnik, ali morat ebiti registrirani kako bismo mogli verificirati podatke koje unosite.Stoga se prije unošenja podataka - ulogirajte.
 2. Pronađite vlastitu stranicu
  U tražilicu koja se nalazi u gornjem desnom uglu svake stranice upišite svoje ime i prezime, te u rezultatima kliknite na željeno ime pod egidom OSOBE.
 3. Kliknite na oznaku NADOPUNITE
  Nalazi se neposredno ispod polja za biografiju.
  Pošaljite nam CV kakav želite vidjeti na toj stranici. Predstave kojima ste autori ili ste na njima radili pojavit će se na popisu tek kad budu u cijelosti unesene u bazu podataka, no to ne znači da ih ne možete navesti u svojoj biografiji.
  Želite li promijeniti fotografiju, slobodno u isto polje unesite i link na onu koju želite da objavimo. Pri tome molimo - poštujte autorska prava.

I to je - to!

Jednostavno, zar ne?

Sviđa vam se ovaj tekst?
Pomognite nam da ih objavimo još i ostanemo neovisni o oglašivačima i politici:
pretplatite se na Teatar.hr ili platite članak SMS porukom.