Predstavljamo vam naš novi kalendar

Najveći i najdetaljniji kalendar kazališnih izvedbi u Hrvatskoj upravo je postao još – bolji.

  

Kalendar je, još od pokretanja portala Teatar.hr, naša najposjećenija stranica što i nije čudno s obzirom na to da pruža jedinstvenu uslugu pregleda svih kazališnih izvedbi u Hrvatskoj sa satnicom i napomenama o premijerama, gostovanjima, festivalima...

Od polovice listopada 2017. Kalendar ima cijeli niz novih usluga i funkcionalnosti, koje će, vjerujemo, uvelike olakšati svakodnevno funkcioniranje cijeloj domaćoj kazališnoj sceni, istovremeno pružajući najbolju moguću uslugu i publici, ali i medijima koji će ubuduće Kalendar preuzimati kao najrelevantniji izvor servisnih informacija o izvedbenim umjetnostima u Hrvatskoj.

Publici smo omogućili da izvedbe za koje su zainteresirani, uz eventualni podsjetnik, jednim klikom dodaju u svoje digitalne kalendare, bez obzira čine li to s računala ili smartphonea (svih operativnih sustava) i tako ih sasvim sigurno ne propuste! Uz to, izvedbe možete pregledavati po naslovima, lokacijama, datumima, ali i vrstama (npr. za djecu ili komedija), te ključnim riječima... Za veliki broj produkcija tu je i mogućnost izravne kupnje i/ili rezervacije ulaznica!

Producentima izvedbi prepustili smo ovlasti unosa, mijenjanja i/ili otkazivanja izvedbi u kalendaru, objavljivanja linkova na rezervacije i/ili prodaju ulaznica, ali i omogućili da dodaju napomene, fotografije i/ili ključne riječi i kategorije, pa tako sami ubuduće mogu navoditi je li npr. neka izvedba komedija ili drama. Ako ste među njima, a još uvijek nemate pristup našem kalendaru - kontaktirajte nas.

Partnerskim medijima osigurali smo pak jedinstvenu i sasvim sigurno najtočniju platformu za preuzimanje rasporeda kazališnih izvedbi u Hrvatskoj, uključujući i gostujuće predstave, festivale i ine manifestacije.

Stoga, ako još niste - zavirite u naš kalendar, u kojem već sad za neke kazališne kuće možete pregledati raspored sve do veljače 2018.!

 

Sviđa vam se ovaj tekst?
Pomognite nam da ih objavimo još i ostanemo neovisni o oglašivačima i politici:
pretplatite se na Teatar.hr ili platite članak SMS porukom.