Bombshell

Od Spielbergove ideje da kazališnu predstavu napravi na - televiziji, do njezine koncertne realizacije ili kako je jedan mjuzikl s malih ekrana sišao na pozornicu.
Share on facebook
Share on twitter

Sada već davne  2009. objavili smo kako Steven Spielberg planira televizijsku seriju koja će se baviti kazalištem. Tri godine kasnije najava se i obistinila u vidu serijala Smash koji je tijekom dvije sezone tematizirao proces nastanka brodvejskog mjuzikla o Marilyn Monroe, naslovljenog Bombshell.

Izvorni Spielbergov plan bio je da mjuzikl iz serije u konačnici zaživi na Broadwayu, no kako serija nije doživjela očekivani uspjeh, umjesto cjelovite scenske produkcije na Velikom bijelom putu organizirana je koncertna izvedba.

Ulaznice za istu planule su doslovno u pet minuta, pa se producenti možda i predomisle oko budućnosti mjuzikla o Marilyn Monroe.

Imaju li za to razloga provjerite u snimci koncertne izvedbe Bombshell.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI
PRATITE NAS I NA
INBOX

Ne propustite naš dnevni Newsletter

Sažetak svih vijesti objavljenih prethodnog dana dostavljamo svakog jutra u vaš inbox

NAJČITANIJE
NAJNOVIJE