Naslovnica > VIJESTI > POLITIKA > Evo tko će biti ravnatelji u splitskom HNK

Evo tko će biti ravnatelji u splitskom HNK

Konačno je poznat tim s kojim Goran Golovko planira voditi splitski HNK.
Share on facebook
Share on twitter

Splitsko Gradsko vijeće 2. listopada trebalo bi izglasati četverogodišnji mandat Gorana Golovka na čelu HNK Split.

Do tad, kazalištem upravlja vršiteljica dužnosti intendanta i poslovna ravnateljica iz Bilićeva mandata, Vesna Čotić, koja je za pomoćnike  u prijelaznom razdoblju odabrala Jasena Boku kao vršitelja dužnosti Drame, maestra Ivu Lipanovića kao v.d. ravnatelja Opere i Dinka Bogdanića kao v.d. ravnatelja Baleta.

Golovko će rečenu ekipu promijeniti tek kad je Drama u pitanju, pa bi - bude li sve prema planu, u fotelju ravnateljice trebala zasjesti Olja Lozica.

Čotić će, po svoj prilici ostati na funkciji poslovne ravnateljice, pa je tim zanimljivija njezina izjava Slobodnoj Dalmaciji o planiranom načinu riješavanja minusa u blagajni splitskog HNK.

Rekla je, naime, kako je optimistična i računa na "dobru volju Grada Splita da sanira sve postojeće minuse u HNK-u Split i da Goranu Golovku omogući da starta od “nule”.

ZAŠTIĆENI SADRŽAJ

Zanima vas cijeli tekst?

Teatar.hr financira se isključivo sredstvima svojih čitatelja. Stoga ostatak ovog teksta možete pročitati samo uz pretplatu ili SMS plaćanje. Pretplatiti se možete već za 1 kn dnevno.

Odgovori

Share on facebook
Share on twitter
POVEZANE VIJESTI